Planera din tid, även med familjen – familjekalendrar

Tid är pengar och pengar är tid, men mest värt av allt är ju dock familjen!

Gullers Trading är en av Sveriges främsta leverantör av kalendrar. Vi har levererat kalendrar i alla dess former sen mitten av 1800-talet. Ända sedan vi startade verksamheten har kvalitet och god service. Vår produktion sker i Sverige och alla våra kalendrar är märkta med Svanen och FSC, eftersom vi bryr oss om miljön.

Från 2015 har vi börja erbjuda våra kalendrar och skrivböcker direkt till återförsäljare som säljer produkter mot privatpersoner.
Vår målsättning att möta dina krav o önskemål som kund. Du ska kunna hitta en kalender eller almanacka som passar just dig. Du kanske är ute efter en skolkalender till något av dina barn, en helårskalender att hänga upp i köket hemma för att få bättre koll på alla vänners födelsedagar, resor du ska göra eller andra aktiviteter som kommer inplaneras under det kommande året.

Gullers familjekalendrar för 2020 är extra populära hos många av våra kunder. Men en familjekalendrar får hela familjen en yta att planera årets aktiviteter. Ni kan skriva in barnens födelsedagar, läxor barnen ska göra, utvecklingssamtal, fotbollsträningar och kusiners födelsedagar.

Gullers familjekalendrar kan du även ge bort som present. En praktisk plats att sätta upp din kalender är där familjen ofta vistas, t.ex. i köket eller ett allrum.

Ni hittar mycket fler kalendrar i vårt sortiment online. Idag har vi en hemsida som är uppbyggd med en lättnavigerad design för att få en bra överblick av våra kalendrar. Exempel ur vårt sortiment är väggkalender, skolkalender, julkort, presentpapper, pennor, profilkalendrar, skrivböcker och affischer.

En populär gåva till anställda och kunder är våra profilkalendrar. En profilkalender gör det möjligt att låta er företagsprofil synas under årets alla månader hos mottagaren. Vi tillverkar och levererar reklamkalendrar till över 1200 företag runt om i världen. Många av dessa kunder har även anlitat oss att sända ut kalendrarna till mottagare runt om i världen.