Att våga ta hjälp

Rubriken låter ganska allvarlig men egentligen vill jag inte snacka så mycket allvar idag. Däremot så tror jag det oavsett är viktigt att våga ta hjälp, oberoende vad det gäller här i livet. Det är inte svagt att visa sig okunnig i något utan snarare starkt att våga erkänna att man inte kan allt.

Just denna situationen hamnade jag i när min verksamhet som jag startat upp alldeles själv som 18-åring började växa och jag insåg att det handlade om ganska mycket pengar. Jag kände mig mer och mer osäker på hur jag skulle göra hela redovisningsdelen och jag var livrädd för att missa eller göra något fel inför årets deklaration.

Därför tog jag det stora steget ut i den läskiga värld där jag behövde visa mig sårbar, okunnig och frågade om hjälp. Jag hamnade hos KP Revision, en redovisningsbyrå i Borås som verkligen visat mig att det är viktigt och modigt att ta hjälp. Deras ambition är nämligen att dels hålla en hög servicenivå som redovisningsbyrå i Borås men framförallt ha en personlig och nära kontakt med sina kunder. På så vis kände jag direkt att jag hittat till rätt redovisningsbyrå eftersom det är otroligt viktiga delar av verksamheten som hamnar i deras händer.

Att ta hjälp leder till kunskap

Dem hjälper mig numera med både redovisning, bokslut och årsredovisning, deklarationer skatterådgivning men framförallt allmän ekonomisk rådgivning. Jag känner mig otroligt trygg och ringer mer än gärna KP Revision när jag har några som helst funderingar över min verksamhets ekonomiska situation. Att dessutom våga visa sig sårbar i samband med att också vilja lära sig saker gör att jag också kan mycket mer än tidigare när jag inte frågade om hjälp. Jag känner mig mer säker på vad jag pratar om och har väldigt bra koll på min ekonomiska situation.