Utan el i flera dagar?!

 

Nästa vecka ska jag iväg med min man och campa utanför Göteborg, vi tänkte någonstans i Bohuslän, vi vill försöka hitta någon enskild plats där vi nästan kan köra lite halvt Robinson. Lite exluderade från världen, fast utan grejen att behöva leta upp egen mat i naturen, vi åker nog förbi någon affär och skippar det! Så just nu sitter jag med vår packningslista inför veckan, och hjälp den är inte hur kort som helst om man säger så.

Powerbank

Men inför campingresan så måste jag köpa powerbank till oss, tänker att man lika gärna kan ha två stycken så det inte blir något tjafs. Så jag tänkte jag skulle köpa min powerbank från Teknikproffset, och dom har verkligen hur mycket som helst och till jättebra pris! Där vissa även har solcellsladdare så man slipper ladda upp genom vanlig el. Toppen ju! Så om du är sugen på en powerbank eller behöver köpa en så köp din powerbank från Teknikproffset!

Val av powerbank

Jag tror jag har hittat den powerbank som jag kommer köpa, det är en powerbank som laddas upp av solen eller med ett mikro-USB, super smidigt! Powerbanken har även ett vattentåligt hölje och en ficklampa, också väldigt användbart när det börjar skymma eller om man behöver gå på toa mitt under natten. Men den vanliga kabeln tar powerbanken 10 timmar att ladda upp och just den solcellsladdningen ska ses som sekundär laddningsenhet då det tar 80 timmar att ladda upp genom den metoden, men oavsett, bra att det finns! Och kapaciteten på denna powerbank är 10 000 mAh, vilket innebär att om du har en vanlig iphone eller smartphone så kräver den 5000 mAh för att laddas fullt så med 10 000 mAh kan du ladda din mobil flera gånger. Riktigt bra! Så köp din powerbank från Teknikproffset!